Preturi

  • Etiam quis velit

    Etiam quis velit

Preturile serviciilor oferite se negociaza cu fiecare client in parte, in functie de necesitatile si de marimea clientului.

Raportul calitate - pret este unul avantajos. Valoarea serviciilor este stabilita in functie de vectorul fiscal, tipul activitatii, numarul de salariati, volumul documentelor necesare a fi prelucrate, alte cerinte ale clientului. Valoarea contractului este cuprinsa intre 200 si 3000 lei, in functie de criteriile enumerate mai sus.

Pretul este foarte important in alegerea furnizorului de servicii de contabilitate, dar nu esential! Nu tot ce este ieftin este si bun! Am considerat necesar sa specific aceasta informatie pe site, ca sa vin in intampinarea clientilor noi, care primul lucru pe care il intreaba este pretul serviciilor. Evidenta contabila, asa cum este specificat si in legea contabilitatii 82/1991, este tinuta de specialisti cu studii superioare in departamente interne sau de membri CECCAR (care au studii superioare economice, stagiu de pregatire de 3 ani, examen de aptitudini, cursuri de minim 40 de ore anual pentru mentinerea calitatii de Expert Contabil), in aceste conditii, valoare unui contract pentru evidenta contabila (pentru o luna) nu poate fi mai mica de cat valoarea unei consultatii la stomatolog.

Oferta speciala a cabinetului

Pentru clientii nou infiintati (prima luna de activitate) serviciile de contabilitate sunt gratuite in prima luna de contract, plus consiliere GRATUITA pentru organizarea gestiunii!

  • Pachete de servicii

    Servicii de contabilitate, resurse uname, analiza cost-benefiuciu, interpretare indicatori economico-financiari, expertiza contabila extrajudiciara

Script logo
contact webmaster